Véget ért a 29. Sziget Fesztivál

2022. augusztus 17.
21.2721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Két év kihagyás után végre megnyitotta kapuit hazánk legnagyobb zenei fesztiválja a Hajógyári-szigeten, ahol hat napon keresztül 492 ezer fesztiválozó bulizott olyan világsztárok koncertjeire, mint Justin Bieber, Dua Lipa, Calvin Harris és a Kings of Leon - a szervezők bejelentették, hogy jövőre augusztus 9-14 között rendezik meg az eseményt.
Advertisement

Két teltházas nappal zárhatták kedden hajnalban az idei Szigetet, ugyanis a nyitó napon Dua Lipa és a pénteki napon Justin Bieber vonzotta az embereket a helyszínre, ezeken a napokon 95 ezer ember bulizott. A rendezvényre visszatértek a külföldiek is, akik ugyanúgy buliztak most, mint három évvel ezelőtt, senkinek nem jutott eszébe a koronavírus járvány.

Az időjárás is kedvezett a fesztiválozóknak, eső nem volt, ellenben forróság és emiatt hatalmas nagy por már annál inkább, ami miatt sok panasz érkezett a szervezőkhöz, akik próbálták a Duna vizét használni, de nem sok sikerrel. Egy-egy átbulizott éjszaka után egészen biztosan fájó torokkal és tüdővel tértek haza az emberek - a szerkesztőség néhány tagja is megszenvedte a port.

Véget ért a 29. Sziget Fesztivál - 2. kép

A Nagyszínpad mellett szinte folyamatosan mentek a koncertek és egyéb programok a fesztivál ideje alatt, az igazi szeletelés ismét a Colosseumban volt, valamint a Party Aréna sátorban, ahol Steve Aoki 11 tortával ajándékozta meg a bulizókat. Idén sok változás történt az eseményen, megváltozott a K-hídnál a beléptetés, amit sikeresnek mondott Kádár Tamás, a fesztivál főszervezője. A legnagyobb változás talán az árakban lehetett érezni, ugyanis az ételek extra drágák voltak, ennek ellenére hihetetlen sorok álltak még hajnalban is a nyitva lévő standoknál.

Véget ért a 29. Sziget Fesztivál - 3. kép

A fesztiválon nem csak zenei világsztárokat lehetett látni, a szerencsések észre vehették a Dűne film forgatásán hazánkban állomásozó színészeket is, így többek között kint volt a Szigeten Zendaya és Tom Holland is, valamint Pablo Schreiber kanadai-amerikai színész és Timothée Chalamet.

Véget ért a 29. Sziget Fesztivál - 4. kép


Véget ért a 29. Sziget Fesztivál - 5. kép

4 hozzászólás

login_password

1 éve, 8 hónapja és 19 napja

Nem az én világom, de megértem azokat akik kimennek.

válasz erre

Tommy

1 éve, 8 hónapja és 19 napja

Király a borító! röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 8 hónapja és 19 napja

Őszinte leszek, három év kihagyás után én sokkal nagyobb parádéra számítottam...

válasz erre

Mordorer

1 éve, 8 hónapja és 19 napja

Idén kimaradt, de majd jövőre a 30-on pótlok mindent! mosolygó smiley

válasz erre