Váratlan fordulat: frissítést kaptak a Windows mobilok

2018. február 16.
4.0291
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Amikor már tényleg senki sem számított rá, a Microsoft akkor hozza a meglepetést, amiben egy frissítőcsomag található Windows mobilokhoz.
 

A szoftveróriás nyilvánosság előtt is felvállalta, hogy a Windows Phone halott, és hogy a jövőben semmilyen újítást nem fog hozni az operációs rendszerbe, sőt szépen lassan le is építi azt, majd egyszer csak bumm, friss build vált elérhetővé.

Sajnos azonban csak egy szűk réteg, az Insider program tagjai kapják meg a patch-et, amit telepítve az operációs rendszer 15254.248-ról 15254.249-re vált, tehát nem egy teljesen új verzióról van szó, csak a mostaninak egy kissé ráncfelvarrt változatáról.

Egyelőre még nincs kint a hivatalos changelog, de a fórumokon arról szól a spekuláció, hogy egy idegesítő PDF bug javítása található benne, illetve a Microsoft Edge többé nem lesz képes megnyitni az említett formátumot, helyette alternatívát kapunk a Store-ból.
4 hozzászólás

Fikarc

6 éve, 6 hónapja és 14 napja

Hallattak magukról. mosolygó smiley Egyébként kíváncsi vagyok ezek után nagyon hogy mi lesz a szupertelefonból amivel készülnek.

válasz erre

Ronalddo

6 éve, 6 hónapja és 15 napja

Ez is valami... röhögő smiley

válasz erre

Porthos

6 éve, 6 hónapja és 15 napja

Még van csapat, ennyit legalább már tudunk. mosolygó smiley

válasz erre

Kisfaludy82

6 éve, 6 hónapja és 15 napja

Hát ez halovány. mosolygó smiley

válasz erre