Van rá esély, hogy folytatódjanak Ahsoka kalandjai

2023. október 05.
14.8241
csirkee profilja, adatai
csirkee
A napokban elérhetővé vált az Ahsoka első évadának utolsó epizódja, mely ismét sok fordulatot hozott, és persze sok kérdést is hagyott a végén, így nem meglepő, hogy a legfrissebb bennfentes információk szerint van rá esély egy második évadra, aminek valószínűleg a rajongók is örülnének.
 

A Rosario Dawson színésznő által alakított Ahsoka először A Mandalóri sorozatban tűnt fel, majd a stúdió úgy döntött, hogy a karakter megérdemel egy saját szériát, melyben több olyan szereplő is feltűnt, akik az animációs sorozatban láthattak a nézők. És nagyon jó döntés volt, mivel nézettségben nagyon szépen szerepelt az alkotás.

A Deadline bennfentes információi szerint a Disney egyelőre még nem döntött arról, hogy kap-e folytatást a sorozat, ám nagy az esélye annak, hogy lesz második évad. A rajongók körében azonban felmerült egy mozifilm lehetősége, mely A Mandalóri, a Boba Fett könyve és az Ahsoka által alkotott Star Wars-univerzumát zárná le. Egyelőre semmi biztosat nem lehet tudni, de reméljük a legjobbakat.
3 hozzászólás

Fikarc

5 hónapja, 3 napja

Még nem láttam az első évadot se, kíváncsi vagyok.

válasz erre

Kisfaludy82

5 hónapja, 4 napja

Na ha befejezték, akkor lassan neki is állok. Bár sok reményt nem fűzök hozzá. Már a trailerek is girlpower ****ságok.

válasz erre

betyár

5 hónapja, 4 napja

A Boba Fett sem kapott..

válasz erre