Változások a Tinderen, már kapcsolattípust is be lehet állítani

2023. március 17.
34.6541
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az egyik legnépszerűbb randiapp a jövőben szeretné megcélozni a fiatalabb generációt, ezért új funkciókkal bővíti platformját, most már be lehet állítani a kapcsolattípust - például monogám vagy nem monogám -, valamint nemi névmásokat is megjelölhetünk.

A Tinder a héten bejelentette , hogy felhasználói mostantól kapcsolattípusokat és névmásokat adhatnak profiljukhoz. Ennek megfelelőn már olyan státuszokat állíthatunk be, mint például a monogám, nem monogám, felfedezésre nyitott vagy éppen a nyitott kapcsolat. Mindezek mellett az applikációban a preferált nemi névmások közül is választhatnak a felhasználók.

Mindkét funkció házon belül már létezett, ugyanis az anyavállalat tulajdonában lévő Hinge már tavaly bevzette ezeket az újdonságokat. A Tinder új kapcsolattípusú lehetőségeit a kevésbé hagyományos randevúzási megközelítések iránti növekvő érdeklődés ösztönzött. A vállalat egy 4000 18 és 25 év közötti fiatalok körében végzett tanulmányra hivatkozik, amely szerint 41 százalékuk nyitott a nem monogám kapcsolatokra, vagy keresi azokat.
4 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 1 hónapja és 11 napja

Ehh.... röhögő smiley Konzsolidáltabbá akarják tenni DE MINEK? röhögő smiley

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 1 hónapja és 11 napja

Ilyen hülyeséget.

válasz erre

CharlieFirpo

1 éve, 1 hónapja és 12 napja

Ez egy szexpartner app. Pont.

válasz erre

Porthos

1 éve, 1 hónapja és 12 napja

Micsoda hülyeség ez.

válasz erre