Valószínűleg nem a római Colosseumban fog összecsapni Elon és Zuckerberg

2023. augusztus 12.
20.2891
csirkee profilja, adatai
csirkee
Továbbra is kérdéses, hogy a két milliárdos üzletember mikor és pontosan hol fog összecsapni, ám újabb információk derültek ki, miszerint valószínűleg nem a római Colosseumban lesz az összecsapás, ugyanis egy ilyen esemény tönkre teheti az épületet, ám egy másik ikonikus helyszínt találtak.

Dana White, az UFC elnöke nemrégiben beszélgetett Mike Tyson Hotboxin' podcast műsorában, ahol szóba került az Elon Musk vs. Mark Zuckeberg ketrecharc is, mely kapcsán néhány információt elárult az elnök. Elmondása szerint ő is és Musk is egyeztetett az olasz kulturális miniszterrel a helyszín kapcsán. Nem sokkal a műsor után Musk X-en reagált az elmondottakra.

Elárulta, hogy valóban beszélt ő is a miniszterrel, de megbeszélték, hogy nem a Colosseum lesz a helyszín, hanem egy másik ikonikus római hely, amiről egyelőre nem árult el semmit. Musk azt is elmondta, hogy az eseményt nem az UFC bonyolítja le, hanem az ő és Mark Zuckerberg alapítványai. A római Colosseum túl értékes helyszín ahhoz, hogy egy ilyen esemény kárt okozzon benne.

3 hozzászólás

Kisfaludy82

4 hónapja, 6 napja

MAjd építenek egy másolatot és ott.

válasz erre

CharlieFirpo

4 hónapja, 6 napja

Pedig micsoda háttér lett volna egy ilyen epikus csaáthoz!

válasz erre

Porthos

4 hónapja, 1 hete

Eleve hülye ötlet volt.

válasz erre