Valószínűleg késik A Mandalóri 4. évadának gyártása az írói sztrájk miatt

2023. május 16.
21.9971
csirkee profilja, adatai
csirkee
Bár még hivatalosan nem lett bejelentbe Disney népszerű Star Wars sorozatának a folytatása, azonban Jon Favreau, az egyik alkotó az év elején megerősítette, hogy az új rész forgatókönyvei már elkészültek és állítólag idén szeptemberben a gyártás is elkezdődne, de a forgatókönyvírók sztrájkja miatt ez késhet.

Kétség sem fér ahhoz, hogy az egyik legsikeresebb Disney+ sorozat A Mandalóri, melyben Pedro Pascal alakítja a főszereplőt, Din Djarint. A rajongók alig várják, hogy folytatódjanak Din és Grogu kalandjai a negyedik évaddal, mely valószínűleg az utolsó lesz a szériából. Ám a hírek szerint az írói sztrájk ezt a projektet is befolyásolja.

Továbbra is zajlik Hollywood-ban a forgatókönyvírók céhének a sztrájkja, mely már több nagyobb projektet is érintett, többek között a Pengét és a Stranger thingset és úgy tűnik egy újabb áldozata van az eseménynek. A Deadline információi szerint késik A Mandalóri legújabb évadának a gyártása. Ha továbbra is folytatódik a sztrájk, akkor még több alkotást érinthet a dolog.
4 hozzászólás

Porthos

11 hónapja, 3 hete és 2 napja

Így is úgy is sok idő telik el két évad között sajnos.

válasz erre

Mordorer

11 hónapja, 3 hete és 2 napja

Bakker rohadt sokat sztrájkolnak! meglepett smiley És ez évtizedek óta folyamatosan így megy! :|

válasz erre

Ronalddo

11 hónapja, 3 hete és 3 napja

Szerintem pár hónap ide vagy oda észrevehetetlen...

válasz erre

Kisfaludy82

11 hónapja, 3 hete és 3 napja

Ez most mindenre rányomja a bélyegét a filmiparban.

válasz erre