Advertisement

Unify néven folytatja a Siemens Enterprise Communications

2013. november 13.
4311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
A világ egyik vezető kommunikációs szoftvereket és megoldásokat gyártó vállalata, a Siemens Enterprise Communications új névvel, a mai üzleti kihívásokra választ adó küldetéssel, de a tőle megszokott innovatív és megbízható szolgáltatással folytatja működését. 

A Unify név egyaránt utal a vállalat 170 évre visszanyúló múltjára, illetve az egységes és hatékony vállalati kommunikáció missziójára.

A Unify szerint a kommunikációs megoldások és az IT szolgáltatások folyamatos változása és innovációja a munkavégzés új, jövőbe mutató formáját hozta létre, melynél a napi munkafolyamat többé már nem helyhez kötött, a dolgozók bárhova magukkal vihetik személyes kommunikációs eszközeiket.

A Unify-t a vállalatok munkájának újszerű IT támogatása hívta életre, amely a 2013 júniusában bemutatott és jelentős piaci elismerésben részesült Ansible Project-re épít. E Project egy új kommunikációs és együttműködési platformot testesít meg, amely biztonságos, dinamikus együttműködési lehetőséggel, univerzális tartalom előállítási képességgel, és felhasználóbarát felülettel segíti az üzleti folyamatok hatékony integrációját és az üzleti teljesítmény növelését. Az új brand célja, hogy a cégeknek a lehető legkevesebb időt kelljen a kommunikáció összehangolására fordítaniuk, hogy még nagyobb mértékben koncentrálhassanak alaptevékenységükre.

Magyarországon a száz százalékban magyar tulajdonú Enterprise Group a Unify legnagyobb hazai partnereként és képviselőjeként kínálja ügyfeleinek a nemzetközi vállalat komplex infokommunikációs megoldásait. Az Enterprise Group 2010-ben vásárolta fel a több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező Siemens Enterprise Communications Magyarország Kft.-t.

A cég kezdetben a jogelődtől örökölt üzleti kommunikációs és rendszerintegrációs szolgáltatást kínált, 2011-től azonban egy stratégiai átalakulásnak köszönhetően kibővítette portfólióját, valamint új üzletágaival az innovatív informatikai és infokommunikációs megoldások egyik vezető rendszerintegráltorává vált.

Forrás: http://www.enterprise-group.hu/
nincs még hozzászólás