Újabb negatív kritikát kapott a metaverzum, ezúttal az Amazon egyik vezetőjétől

2022. május 20.
42.2641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
cuckoo profilja, adatai
cuckoo
David Limp, az Amazon készülék üzletág jelenlegi vezetője is beállt azon releváns szakmabeliek közé, akik igazán szkeptikusak Mark Zuckerberg metaverzumával kapcsolatban - Limp kifejtette, hogy ő bizony nem akar 0-24-ben egy virtuális világban lenni és közben kizárni a külvilágot.

A The Wall Street Journal által szervezett Future of Everything fesztiválon tartott előadásán Limp-et arra kérték, hogy fejtse ki bővebben a nézeteit a témában, aki elmondta, hogy bár hisz a közösség erejében, bagatell dolognak tartja azt, amit a legtöbben a metaverzum működéséről gondolnak.

Limp hisz abban, hogy fejlődni fog a kommunikációs eszköztárunk, ám ez nem a Meta által valósul majd meg, egyelőre ugyanis még az is kihívást jelent, hogy a gyermekeivel telefonon vagy vezeték nélküli fülhallgatóval tartsa a kapcsolatot a közös életterükön belül, a vezető az itt és most erejében hisz, és ez lesz inkább a jövő.

A Meta jövőjét bírálók között a múlt hónapban a Snap vezérigazgatója is felszólalt, nemrég pedig mi is megírtuk, hogy az iPod atyja is kritikusan vélekedik a témában. A Nintendo of America korábbi vezetője is azt nyilatkozta, hogy a Facebook nem éppen egy innovatív vállalat, Reggie Fils-Aimé azt is előrevetíti, hogy az emberek észhez fognak térni és nem akarják majd minden szórakozásukat az online térben eltölteni.
3 hozzászólás

CharlieFirpo

2 éve, 27 napja

Nyilván mert egy értelmetlen baromság. röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 27 napja

Nem simán állnak ki a dolog mellett. röhögő smiley

válasz erre

petrovicsz

2 éve, 27 napja

Szerintem senki nem lát ebben semmit zuckerbergen kívül. röhögő smiley

válasz erre