Újabb mérföldkőhöz érkezett a Snapchat, több mint 750 millió havi aktív felhasználója van

2023. február 17.
40.1731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A közösségi média vállalat legfrissebb beszámolójából kiderült, hogy már havi 750 millió aktív felhasználója van, naponta pedig 375 millió ember használja legalább egyszer az alkalmazást, ami egy új mérföldkő a cég életében és a következő néhány évben az egymilliárd felhasználó a cél.
 

A Snapchat közönségszáma emelkedő tendenciát mutat, ami a befektetőknek nagyon tetszik, de még így is nagyon messze van például a Facebook napi 2 milliárd napi felhasználójától. A vállalat azonban pozitív a jövőre nézve és a tervek szerint 2-3 éven belül sikerül elérniük az 1 milliárdos felhasználói bázist.

A Snapchat közönségének nagy része Észak-Amerikán kívül van, ahol jelenleg több mint 150 millió havi aktív felhasználója van. Az alkalmazás a 13-34 évesek több mint háromnegyedét éri el több mint 20 országban, és a felhasználók naponta több mint 5 milliárd felvételt tesznek közzé. A Snapchat+ előfizetéses szolgáltatásnak eközben több mint 2,5 millió tagja van, alig több mint hét hónappal az indulása óta.
3 hozzászólás

Kisfaludy82

1 éve, 1 hónapja és 10 napja

Szép szám az tény, de én azt hittem sokkal többen vannak. Igaz, jó ideje nem is igazán vannak benne a social média fősodrásában.

válasz erre

TEchie

1 éve, 1 hónapja és 11 napja

Az komoly szám! meglepett smiley

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 1 hónapja és 11 napja

Nem hittem hogy még mindig ennyire megy. meglepett smiley

válasz erre