Újabb hírek érkeztek a következő OnePlus mobilról

2016. október 28.
2.3471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Az okostelefonok piacán manapság már minden kategóriában óriási a kínálat, az utóbbi évek egyik legnagyobb meglepetését pedig a "flagship killer" telefonok megjelenése jelentette, melyben nagy érdeme van a OnePlus-nak.

A kínai gyártót 2013 decemberében alapították, három év alatt pedig már a legnagyobbak között emlegethetjük az új modelljeiket. A jelenlegi csúcsmobiljukat mi is teszteltük, hamarosan pedig érkezhet a folytatás.

Ezúttal azonban nem a OnePlus 4-re kell számítanunk, hanem egy köztes modellre, melyről nemrég újabb hírek érkeztek. Állítólag OnePlus 3T néven kerül majd a boltokba, Qualcomm Snapdragon 821-es SoC és 6GB RAM hajtja az Android operációs rendszert és a hátsó kamera is egy minőségi darab lesz.

A kamera kapcsán most egy 16 megapixeles Sony IMX398 szenzort kezdtek el emlegetni, mely f/1.7-es rekeszértékkel és nagyon fejlett autófókusszal rendelkezik. Korábban a kamera nem volt a OnePlus készülékek erőssége, így lehetséges, hogy most ezen a fronton is sokat lépnének előre.
2 hozzászólás

Ronalddo

8 éve, 1 hónapja és 13 napja

Biztos emelnek is az áron majd. Lassan ezek a telók is elvesztik az árelőnyüket...

válasz erre

TEchie

8 éve, 1 hónapja és 13 napja

Nagyon király lesz ez is, nem kétséges!

válasz erre