Újabb gondok vannak az iPhone 15 Pro Max készülékekkel, beégnek az OLED kijelzők

2023. október 18.
18.1621
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az új iPhone 15 Pro Max készülékek idén szeptemberben jelentek meg a piacon, melyekért kapkodnak a vásárlók, ám úgy tűnik egyre több probléma derül ki róluk, most éppen az OLED kijelzőkkel vannak problémák, ugyanis a 600 ezer forintos telefonok beégnek.

Nem ez lesz az Apple sikerszériás termékcsaládja, hiszen már több gond is adódott az új iPhone 15 készülékekkel, többek között a túlmelegedés okozott problémát, amire egy újonnan kiadott frissítés sem oldotta meg a gondot. A napokban azonban különféle Apple fórumokon megjelentek olyan fotók, melyeken az új iPhone 15 Pro Maxok beégett kijelzővel láthatóak.

Az Apple a 2017-es iPhone X óta használ OLED paneleket telefonjaiban, ám most először fordul elő ilyen probléma. A legtöbb esetben a kezdőképernyőn vagy a billentyűzeten láthatók az ikonok, és érdemes megjegyezni, hogy az iPhone 14 és 15 Pro telefonok is kínálnak Always-on funkciót, bár ez kikapcsolható. Egy felhasználó a MacRumors fórumon osztott meg néhány felvételt a beégett kijelzőről, melyet egyelőre még nem lehet javítani, ugyanis annyira új a telefon, hogy még nincs hozzá cserekijelző.

3 hozzászólás

Porthos

8 hónapja, 2 hete és 6 napja

Uhhhhhh de gáááááz.

válasz erre

Mordorer

8 hónapja, 3 hete

Ez már iszonyat ciki...

válasz erre

Ronalddo

8 hónapja, 3 hete

Aztarohadt! röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley Idén ez nagyon nem jött össze az Applenek...

válasz erre