Újabb bizonyítékok utalnak arra, hogy a vuhani piacról indult a COVID járvány

2022. július 27.
30.1741
csirkee profilja, adatai
csirkee
Továbbra is rengeteg összeesküvés-elmélet terjed arról, hogy honnan indult el valójában a 2020-as világjárvány, melynek több mint 5 millió ember esett áldozatául és változtatta meg az emberek életét, most újabb bizonyítékok kerültek el a származást tekintve.
 

A tudósok szerint meggyőző bizonyítékok állnak rendelkezésre arra vonatkozóan, hogy 2019-ben a vuhani Huanan tenger gyümölcsei és vadon élő állatok piacáról indult el a Covid-19 járvány. A genetikai tanulmányok azt bizonyítják, hogy a Sars-Cov-2 jelen volt élő emlősökben, melyeket a piacon árultak.

David Robertson a Glasgow-i Egyetem virológusa a BBC News-nak elmondta, hogy reméli ezekkel a bizonyítékokkal sikerül meggyőzni az embereket, hogy nem laboratóriumból szabadult ki a vírus. Először az eladók fertőződtek meg, majd ők adták tovább a vírust a környéken lakóknak, szomszédoknak. A piacon egyébként olyan élő állatokat is árulnak, melyek fogékonyak a Sars-Cov-2 vírusra, ami nagyon könnyen mutálódik.
3 hozzászólás

Porthos

2 hónapja, 1 hete és 1 napja

Már olyan mindegy, nem?

válasz erre

CharlieFirpo

2 hónapja, 1 hete és 1 napja

Szerintem soha nem fogjuk megtudni a valóságot. Vannak elméletek, ez elég jól tartja is magát, de talán teljesen mindegy is. Jött, sokan meghaltak, de túl lett lihegve.

válasz erre

Fikarc

2 hónapja, 1 hete és 1 napja

Engedjük el. Az amcsik voltak megbillgétsz, megmondták a fécbukkon.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink