Újabb 4G LTE képes táblagép a Huawei kínálatában

2015. szeptember 27.
7331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Szeptembertől újabb termék érhető el Magyarországon a Huawei kínálatában: a teljes fémborítású Huawei MediaPad M2 4G-képes táblagép.

A Huawei legújabb táblagépe karcsú, 99.5 százalékban fém 4G képes multimédiás tablet.
 

A készülék 8 inches változata optimális azon felhasználók számára, akik a házimozizás élményét mobilisen, egy hordozható eszközön szeretnék élvezni.  A táblagép nagyszerű hangminőséget, 1920x1200 IPS 283 ppi-s kijelzője kiváló képminőséget kínál. A képernyő egy ACM színmodulnak köszönhetően élethűbb és természetesebb vizuális élményt nyújt.

A MediaPad M2 külső megjelenését a klasszikus zene ihlette, ezért a készülék a vizuális, az akusztikus és az esztétikai formatervezés tökéletes kombinációja. A hátlap finom fém textúrája a kottában lévő hangjegyek hullámzását szimbolizálja, míg a fémes előlap a klasszikus zene rézfúvós hangszereire emlékeztet. A párhuzamosan elhelyezett hangszórók a számukra kialakított vájatban tökéletesen, az akusztikus alapelvek elvárásainak megfelelően működnek, ezáltal biztosítva a legjobb hangzást a fém készüléktestben. A Huawei MediaPad M2 tiszta magas hangokkal, mély basszussal és gazdagabb, részletesebb hangzással kínál egyedülálló audio élményt.

A Huawei a MediaPad M2 megalkotásakor összefogott a Harman/Kardonnal, a világszerte elismert high-end Hi-Fi audio-videó berendezéseket gyártó és forgalmazó céggel annak érdekében, hogy tökéletes hangzást kínálhasson a felhasználóknak. Így a MediaPad M2 hangolását és tesztelését a Harman/Kardon végezte. A Huawei továbbá a Harman/Kardon Clari-Fi zenetárolási technológiáját építette a készülékbe, amely segítségével az M2 automatikusan visszaállítja a tömörített digitális zenei fájlok, például az interneten ?streamelt? vagy az online videók zenéjének eredeti hangzását. Ezáltal élesebbek, tisztábbak és dinamikusabbak lesznek a felhasználó által hallgatott dalok. A versenytársak megoldásaival ellentétben ez a MediaPad M2-ben használt technológia nem utólagos hangszínszabályozás vagy jelerősítés segítségével javítja a hangzás minőségét, hanem a probléma gyökerét ragadja meg, és ott kezeli a zenefájlok esetleges hibás hagjeleit.

A Huawei csúcstechnológiájának köszönhetően a MediaPad M2 kiváló kapcsolatot biztosít az elérhető hálózatokhoz, amely segítségével a felhasználók rendkívül gyorsan és zökkenőmentesen tudnak böngészni az interneten. A 4G-képes táblagép akár 150 Mbps-t is elérő adatátviteli sebességgel is fut, illetve támogatja a legújabb 802.11ac Wi-Fi szabványt, így Wi-Fi hálózatokra csatlakoztatva a letöltési sebessége akár a 443 Mbps-ot is elérheti.

A MediaPad M2 táblagépet Kirin 930 nyolcmagos 64 bites processzor működteti, nyolc olyan chippel, amelyek intelligensen kapcsolnak át a magok között attól függően, hogy milyen alkalmazások futnak rajtuk. Így simább működést és alacsonyabb energiafogyasztást biztosítanak. A MediaPad M2 masszív, 4800 mAh-s akkumulátorának köszönhetően a táblagépen egyetlen töltéssel akár 30 órán át élvezheted a zenét.

Szoftver téren a Huawei MediaPad M2-t az egyedi Super Wide Sound 2.0 (SWS 2.0) technológiával szerelte fel a gyártó, amely 180 fokos surround hanghatást kínál felhasználóinak. Hazánkban a Huawei MediaPad M2 8.0 inches, 16 GB-s verziója érhető el szeptembertől ezüst színben, 89 990 Ft javasolt bruttó fogyasztói áron.
nincs még hozzászólás