Újabb 3000 alkalmazottat bocsát el a cég, ami múltkor közel ezer embert rúgott ki Zoomon keresztül

2022. március 10.
60.6991
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Better.com, egy online jelzáloghitelező, kedden közölte, hogy további leépítéseket hajt végre munkaerő-állományában, mindössze három hónappal azután, hogy a vállalat vezérigazgatója kritikával szembesült 900 alkalmazottjának kirúgása miatt.

A Better, amelynek mintegy 9000 alkalmazottja van, a The New York Timesnak megadott számok szerint a munkaerő mintegy harmadát, azaz körülbelül 3000 alkalmazottat tervez elbocsátani. Ryan a levélben azt írta, hogy az érintett alkalmazottak a következő napokban kapnak értesítést a felmondásukról a vállalat vezetői csapatának egyik tagjától.

Elmondta azt is, hogy az érintett alkalmazottak 60-80 nap végkielégítést és három hónap COBRA egészségügyi ellátást kapnak. Néhány alkalmazott azonban a TechCrunch szerint még azelőtt értesült az elbocsátásukról, hogy a felettesük értesítette volna őket, miután a végkielégítés megjelent a bérszámlájukon.

Vishal Garg, a cég vezérigazgatója és alapítója decemberben szembesült a visszhanggal, miután a Zoom miatt mintegy 900 alkalmazottat bocsátott el.
2 hozzászólás

Kisfaludy82

2 éve, 2 hónapja és 20 napja

Azért komoly az a végkielégítés. Nálunk a 30 nap már különleges. röhögő smiley

válasz erre

Direktor

2 éve, 2 hónapja és 20 napja

És? meglepett smiley

válasz erre