Új Véres Valentin horrorfilm készül a Blumhouse-nál

2024. május 25.
13.1801
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az első Véres Valentin (My Bloody Valentine) horrorfilm 1981-ben jelent meg, melyet még George Mihalka rendezett, 2009-ben pedig érkezett egy remake Jensen Ackles főszereplésével és a legfrissebb hírek szerint a Blumhouse-nál már fejlesztés alatt áll egy új rész.

Amikor 1981-ben megjelent az első Véres Valentin film, nem aratott nagy sikert, azonban az évek során kisebb kultusz alakult ki az alkotás körül, a 2009-es változat pedig kifejezetten sikeres volt, 100,7 millió dollárt ért el világszerte, miközben a film csak 14 millió dollárból készült. A Blumhouse most hozzányúl ehhez a klasszikus horrorhoz és már el is kezdték fejleszteni az új filmet, erről a Bloody Disgusting számolt be először.

Arról egyelőre nincsenek információk, hogy ki lesz a rendező, vagy egyáltalán mikor kerül bemutatásra. Az eredeti történet egy kisvárosban játszódik, ahol a város éves ünnepi eseményére készül, de egy tragédia folytán öt bányász meghal, az egyetlen túlélője a balesetnek Harry Warden, aki intézetbe zárnak. A katasztrófa első évfordulóján azonban visszatér és mészárlásba kezd. Tizenkilenc évvel később a város újabb Valentin-napi bulira készül, ami ismét véresre sikeredik.
3 hozzászólás

Fikarc

1 hónapja, 1 napja

Nagyon hiányzik. röhögő smiley

válasz erre

inkognito

1 hónapja, 1 napja

Bírtam a 3D változatot.

válasz erre

CharlieFirpo

1 hónapja, 2 napja

Ehh, minek erőltetik ezt is...

válasz erre