Új Tarzan-film készül a Sony Picturesnél

2022. október 02.
33.6101
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A Sony Pictures stúdió nemrégiben megvásárolta a karakter filmes jelenlétének jogait az alkotó, Edgar Rice Burroughs hagyatékától, hogy egy újabb feldolgozás készüljön a Tarzanból, legutóbb Alexander Skarsgard bújt a majomember bőrébe.

A The Hollywood Reporter jelentése szerint sikerült a stúdiónak minden filmes jogot megszereznie ahhoz, hogy elkészüljön egy újabb film Tarzanról, melynek állítólag "felülről lefelé történő újragondolását" szeretné megvalósítani a Sony. Egyelőre a projekthez még nincs forgatókönyvíró, sem rendező, tehát nagyon kezdeti fázisban van a film.

Tarzan történetét először 1912-ben ismerhette meg a világ, mely nagy sikert aratott akkoriban, majd a Disney-hez is odakerült a mese, akik 1999-ben egy klasszikus mesefilmet készítettek belőle. Ezt követően többször készültek remake-ek a sztoriból, de mindegyik kudarcba fulladt még a Warner Bros. által készített film is. Mivel az eredeti történet faji és nemi sztereotípiákat tartalmaz, ezért várható, hogy a Sony a mai kornak megfelelően szeretné feldolgozni azt.
5 hozzászólás

betyár

1 éve, 7 hónapja és 10 napja

Na neeee ez már most rosszul hangzik.

válasz erre

Fikarc

1 éve, 7 hónapja és 10 napja

Ajjaj, nagyon nem hagzik jól...

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 7 hónapja és 11 napja

Jajjjjjjj... Hát kíváncsi leszek, milyen lesz... Sok reményt nem fűzök hozzá, ha a mai korhoz akarják igazítani. röhögő smiley

válasz erre

inkognito

1 éve, 7 hónapja és 11 napja

Tuti nő lesz vagy transz.

válasz erre

Porthos

1 éve, 7 hónapja és 11 napja

A legutóbbi film sárba tiporta a történetet, úgyhogy csak remélni merem hogy végre normális film készül.

válasz erre