Új megjelenéssel és funkciókkal ünnepli 15. születésnapját a Chrome

2023. szeptember 07.
18.7501
csirkee profilja, adatai
csirkee
Ebben a hónapban ünnepli tizenötödik születésnapját a Google Chrome böngészője - mely idén elérte a leggyorsabb betöltési sebességet a benchmark teszteken -, mely alkalomból több új funkciót és nagyobb testreszabhatóságot kínál több milliárd felhasználója számára.

A vállalat egy friss bejegyzésben árulta el, hogy a következő hetekben a Chrome új külsőt kap az asztali számítógépeken. A Material You tervezési nyelvük alapján frissítették a Chrome ikonjait az olvashatóságra összpontosítva, és új színpalettákat hoztak létre. Az új színpalettáknak funkciója is van, például megkülönböztethetjük az otthoni és a munkahelyi profiljainkat.

Újratervezték a böngésző Internetes áruházát is, megkönnyítve a hasznos bővítmények felfedezését. Amellett, hogy új, modern felülettel találkozhatunk, az áruház új bővítménykategóriákat, valamint személyre szabottabb ajánlásokat kínál majd. A Google további lehetőségeket is hozzáadott a Chrome legördülő menüjéhez, amelyek a vállalat szerint gyorsabbá teszik az olyan eszközök elérését, mint a Google Jelszókezelő és a bővítmények.
2 hozzászólás

CharlieFirpo

10 hónapja, 6 napja

Esetleg memóriaspórolással nem tudna ünnepelni? röhögő smiley

válasz erre

petrovicsz

10 hónapja, 6 napja

Tegnap le is frissült nekem és rögtön feltett vagy ezer kérdést. röhögő smiley Amúgy lehet bármilyen gyors a teszteken ha összességében lomha mint az állat.

válasz erre