Új közösségi funkcióval bővül a Messenger

2024. június 10.
7.0341
csirkee profilja, adatai
csirkee
A jövőben akár ötezer felhasználó is chatelhet majd a Meta csevegőalkalmazásában, ugyanis a vállalat hamarosan elérhetővé teszi az új közösségi funkcióját, mellyel különböző chatszobákat lehet majd létrehozni, melyek teljesen függetlenek a Facebookos csoportoktól.

Hamarosan egy új funkció jelenik majd meg a Messengerben, ez pedig nem lesz más, mint a "Communities", más néven Közösségek, ahol több ezer, közös érdeklődésű felhasználó beszélgethet majd valós időben anélkül, hogy Facebook-csoportba kellene belépni. Lényegében egy chat.hu-t fog létrehozni a Messengeren belül a vállalat, így még könnyebb lesz a kommunikáció csoportok számára.

Meghívás útján akár 5000 felhasználó is csatlakozhat majd a különböző közösségekhez. Minden ilyen közösségnek lesz egy saját "Home" tere, ahol az adminisztrátorok különböző információkat oszthatnak meg. Az új funkciót fokozatosan teszi elérhetővé világszerte a Meta, így hamarosan hazánkban is megjelenik mindneki számára - természetesen ehhez frissíteni kell majd a Messenger alkalmazást.
5 hozzászólás

Megértem a funkciót, de magam részéről feleslegesnek tartom.

válasz erre

Levi87

2 hete

Ha másnál van, nekik is kell. röhögő smiley

válasz erre

TEchie

2 hete

Porthos írta:
Semmi értelme egy ilyennek.
Működik a Whatsappon meg a Viberen is. Szerintem nem rossz.

válasz erre

Ronalddo

2 hete

Egyre jobban leválasztják a Facebookról. Helyes.

válasz erre

Porthos

2 hete

Semmi értelme egy ilyennek.

válasz erre