Új Karate kölyök film készül az eredeti főszereplővel és Jackie Channel

2023. november 22.
4.2391
csirkee profilja, adatai
csirkee
Még a '80-as években jelent meg az első Karate kölyök Ralph Macchio főszereplésével, aki hamarosan visszatér a franchisehoz, ugyanis a Sony bejelentette, hogy már fejlesztés alatt áll egy új film, melyben nem csak az eredeti film főszereplőjét láthatjuk majd, hanem a karate-filmek legendás színészét is.
 

A Karate kölyök franchise az évek során több filmmel és sorozattal is bővült, hiszen a Netflixen látható a Cobra Kai sorozat, melyben szintén feltűnt már Ralph Macchio színész. Őt először az 1984-ben megjelent Karate kölyökben láthattuk, majd további két folytatásban is. Csatlakozik a projekthez Jackie Chan is, aki szintén szerepelt már egy Karate kölyökben még 2010-ben.

A Sony stúdió közleménye szerint Chan és Macchio megismétlik ikonikus karaktereiket az új filmben, mely összehozza őket, hogy folytassák az eredeti franchise mitológiáját. Az új Karate kölyök a tervek szerint 2024. december 13-án érkezik majd a mozikba, melyhez globálisan keresik az új karate kölyköt, erről bővebben a két főszereplő beszélt az alábbi videóban.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

Fikarc

3 hónapja, 1 hete és 3 napja

Hááááát... sok jót nem várok tőle.

válasz erre

Kisfaludy82

3 hónapja, 1 hete és 3 napja

Ööööööö aztaaaa. meglepett smiley

válasz erre