Új Jason Bourne film készül

2023. november 21.
20.4181
csirkee profilja, adatai
csirkee
A legfrissebb hollywoodi hírek szerint a Universal tárgyalásokba kezdett, hogy rendezőt találjon egy új Jason Bourne filmhez, mely a franchise immáron hatodik része lesz, ám arról egyelőre nincsenek információk, hogy Matt Damon visszatér-e egykori szerepébe.

A filmsorozat első része még 2002-ben debütált, Matt Damon főszereplésével, ezt követte további két film, majd 2012-ben egy spinoff, amiben a főszereplőt nem láthattuk, helyette Jeremy Rennert láthattuk. 2016-ban jelent meg a franchise ötödik része, mely látszólag lezárta Matt Damon karakterét, ám úgy tűnik még van némi esély arra, hogy egy hatodik részben visszatérjen a színész a szerepbe.

A Deadline információi szerint a Universal tárgyalásokat folytat Edward Berger filmrendezővel, aki legutóbb az Oscar-díjat nyert a Nyugaton a helyzet változatlan című alkotáson dolgozott. A hírek szerint a rendező még nem mondott igent a felkérésre, de tárgyalnak. A komplett Jason Bourne-filmsorozat közel 1 milliárd dollárt hozott a stúdiónak, nem meglepő, hogy ismét feltámasztanák a néhai Robert Ludlum könyvsorozata alapján készült franchiset.
3 hozzászólás

Porthos

8 hónapja, 2 hete és 4 napja

Jó széria, szeretem.

válasz erre

Tommy

8 hónapja, 2 hete és 4 napja

Naggyon coool!

válasz erre

Ronalddo

8 hónapja, 2 hete és 4 napja

Nagyon bírom úgyhogy királyság!

válasz erre