Advertisement

Új főszereplővel készül a Gladiátor 2.

2023. január 07.
59.0271
csirkee profilja, adatai
csirkee
Már évek óta hallani lehet arról, hogy a nagyszerű rendező, Ridley Scott elkészíti a 2000-es években bemutatott amerikai történelmi film folytatását, amiben már nem láthatjuk majd Russell Crowe színészt, ám a legfrissebb hírek szerint az alkotóknak sikerült rátalálni az új főszereplőre.
Advertisement

Még 2021-ben nyilatkozott Ridley Scott, hogy biztosan el fogja készíteni a többszörös Oscar-díjas Gladiátor folytatását, ám már nem a régi szereplőkkel, hiszen a többsége már kiöregedett, ahogy az egykori főszereplő is, Russell Crowe - aki ráadásul a film végén meg is hal. Többek között emiatt kellett új színészek után kutatni.

A Deadline legfrissebb információi szerint sikerült rátalálni a film új főszereplőjére, aki nem más, mint Paul Mescal angol színész, akit eddig leginkább független filmekben lehetett látni, legutóbb az Aftersun című drámában. Mescal fogja alakítani Luciust, Lucilla (Connie Nielsen) fiát, aki mára felnőtt férfi, mivel a történet évekkel az első film után játszódik. Premierdátumot egyelőre nem lehet tudni.
Advertisement
4 hozzászólás

Porthos

2 hónapja, 3 hete és 3 napja

Hihetetlen hogy második részt csinálnak, miért nem egy önállló filmat, amikor semmilyen összefüggés nem lesz az eredetivel?

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 3 hete és 4 napja

Hát ez se kerül fel a megnézendők listájára nálam.

válasz erre

betyár

2 hónapja, 3 hete és 4 napja

Nem biztos, hogy kell nekünk ez.

válasz erre

Fikarc

2 hónapja, 3 hete és 4 napja

Miért..... miért kell hozzányúlni ehhez is...

válasz erre