Új felvételek bizonyíthatják Alec Baldwin bűnösségét a forgatáson történt lövöldözés során

2023. november 20.
4.2731
csirkee profilja, adatai
csirkee
Immáron két éve annak, hogy az ismert színész legújabb filmjének, a Rustnak (Rozsda) a forgatásán lelőtte operatőrét egy éles fegyverrel, aminek következtében elhunyt a nő és bár idén ejtették a vádakat Alec Baldwin ellen, most újabb felvételek kerültek elő.

Még 2021. októberében érkezett a hír, miszerint halálos tragédia történt a Rust című film forgatása alatt, Alec Baldwin egy kellékfegyverrel halálosan megsebesítette Halyna Hutchins operatőrt. A színész ellen vádat emeltek, de végül ejtették a büntetőjogi vádakat. Mindezek ellenére két új-mexikói különleges ügyész októberben új bűnösségre utaló felvételeket mutattak be a bíróságon.

Az NBC Newsnak sikerült megszereznie a felvételeket, melyeken az látható, ahogy Baldwin lövöldöz, miközben éppen a jelenetre készül fel. A videókon megszólal a színész, aki valakit arra utasít, hogy menjen a kamera másik oldalára, mert nem akarja fejbe lőni. Egy másik videón pedig az látható, amint a színész leállítja a forgatást, hogy ellenőrizze a stáb biztonságát. Ha bűnösnek találják Alec Baldwint, akkor akár 18 hónap börtönbüntetésre is számíthat.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

Fikarc

6 hónapja, 2 hete és 1 napja

Hát az kellemetlen. meglepett smiley

válasz erre

Kisfaludy82

6 hónapja, 2 hete és 1 napja

Ha ejtették a vádakat, akkor szerintem amcsiban nem lehet újra bíróság elé állítani.

válasz erre