Új biztonsági funkciókat vezet be a WhatsApp

2022. június 18.
49.4401
csirkee profilja, adatai
csirkee
A népszerű üzenetküldő program új biztonsági funkciókat vezet be, melyek segítségével még részletesebben szabályozhatjuk azt, hogy ki láthat és ki nem láthat olyan fiókadatokat, mint például a profilfotó vagy az utoljára látott állapot.
 

Érdemes frissíteni a WhatsApp applikációt, ugyanis mostantól három adatot is elrejthetünk bárki elől: a profilfotónkat, a névjegy leírásunkat és az utoljára látott állapotot is eltitkolhatjuk barátaink elől. Az Utoljára látott funkción már 2021. novembere óta dolgozik a vállalat és most végre sikerült befejezniük a változtatásokat.

Az újdonságoknak biztosan örülnek majd azok, akik szeretnének bizonyos barátaik, ismerőseik elől elrejteni adataikat. Érdemes megjegyezni a Last seen funkcióval kapcsolatban, ha egy felhasználónál ezt blokkoljuk, akkor mi sem fogjuk látni az ő állapotát. A biztonsági frissítések mellett a WhatsApp három új csoporthívási funkciót is beépített.
5 hozzászólás

Porthos

1 hónapja, 3 hete és 1 napja

Ez egy csevegő app. Ahol csevegnek egymással emberek akik ismerik egymást.. Képtelen vagyok felfogni a funkció lényegét.

válasz erre

zender

1 hónapja, 3 hete és 1 napja

Ezek nem komplettek...

válasz erre

TEchie

1 hónapja, 3 hete és 1 napja

Jól van akkor.

válasz erre

Fikarc

1 hónapja, 3 hete és 1 napja

Fejlődnek, bár ha valaki ennyi mindent le akar blokkolni, az inkább az egész felhasználót törli.

válasz erre

betyár

1 hónapja, 3 hete és 1 napja

Nem használom szóval engem nem érint.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink