Új biztonsági funkciókat vezet be a WhatsApp

2022. június 18.
50.1221
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A népszerű üzenetküldő program új biztonsági funkciókat vezet be, melyek segítségével még részletesebben szabályozhatjuk azt, hogy ki láthat és ki nem láthat olyan fiókadatokat, mint például a profilfotó vagy az utoljára látott állapot.

Érdemes frissíteni a WhatsApp applikációt, ugyanis mostantól három adatot is elrejthetünk bárki elől: a profilfotónkat, a névjegy leírásunkat és az utoljára látott állapotot is eltitkolhatjuk barátaink elől. Az Utoljára látott funkción már 2021. novembere óta dolgozik a vállalat és most végre sikerült befejezniük a változtatásokat.

Az újdonságoknak biztosan örülnek majd azok, akik szeretnének bizonyos barátaik, ismerőseik elől elrejteni adataikat. Érdemes megjegyezni a Last seen funkcióval kapcsolatban, ha egy felhasználónál ezt blokkoljuk, akkor mi sem fogjuk látni az ő állapotát. A biztonsági frissítések mellett a WhatsApp három új csoporthívási funkciót is beépített.
5 hozzászólás

Porthos

1 éve, 11 hónapja és 25 napja

Ez egy csevegő app. Ahol csevegnek egymással emberek akik ismerik egymást.. Képtelen vagyok felfogni a funkció lényegét.

válasz erre

zender

1 éve, 11 hónapja és 26 napja

Ezek nem komplettek... röhögő smiley

válasz erre

TEchie

1 éve, 11 hónapja és 26 napja

Jól van akkor.

válasz erre

Fikarc

1 éve, 11 hónapja és 26 napja

Fejlődnek, bár ha valaki ennyi mindent le akar blokkolni, az inkább az egész felhasználót törli.

válasz erre

betyár

1 éve, 11 hónapja és 26 napja

Nem használom szóval engem nem érint.

válasz erre