Új akciósorozat az HBO-n ? Jön A falka!

2015. január 30.
4771
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
androgeek techmag profilja, adatai
androgeek techmag
?Vannak határok, amiket át kell lépni, és vannak, amit meg kell védeni:? A lengyel-ukrán határon játszódó sorozatban a lengyel határőrség egyik legjobb egységét titokzatos támadás éri.

Az egyetlen túlélő, miközben megpróbálja feldolgozni barátai és szerelme elvesztését, nyomozásba kezd hogy kiderítse, ki áll a támadás hátterében, és vajon a véletlen műve-e, hogy csak ő élte túl a támadást. A sorozatban élethű és sokszor megrázó képet kapunk Európa keleti határain meghúzódó problémákról, amik a magyar n&eacut! e;zők számára is ismerősek lehetnek, hiszen a magyar-ukrán és a magyar-szerb határvidéken is hasonló gondokkal szembesülünk: azzal, hogy az illegális bevándorlók milyen viszontagságokon mennek keresztül egy jobb élet reményében, valamint az embercsempészek könyörtelenségével és a határőrök embert próbáló munkájával.

A falka teljes egészében lengyel alkotás: a forgatókönyv helyi írók munkáját dícséri, akikhez tanácsadó minőségben Julie Rutterford (Szégyentelenek) is csatlakozott. A lengyel sorozatgyártás nagy hagyományokkal rendelkezik: az utóbbi években és jelenleg is folyamatosan készülnek olyan alkotások, mel! yek az országhatárokon túllépve is sikert aratnak a nézők körében. A falka ezek közül is kiemelkedik: Lengyelországban mind a nézők, mind a kritikusok körében óriási sikert aratott, és februártól a magyar HBO-n is látható. Az akcióban és drámai szálakban egyaránt bővelkedő sorozat a Lengyelországban található Besszádok (vagy Bieszczady) hegységben játszódik, mely az ország egyik legszebb természeti kincse, ahol megtalálható a sorozatban szintén kiemelt szerepet kapott szürke farkas is.

A falka február 10-én, kedden debütál az HBO-n és az HBO GO-n.

http://youtu.be/ke2TV6_UKpE
Forrás: HBO Pressroom
nincs még hozzászólás