Új A titkok könyvtára előzetes

2014. december 07.
7041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
5t3v3nk3 profilja, adatai
5t3v3nk3
A TNT feléleszti A titkok könyvtára franchise-t, méghozzá egy sorozat formájában, amiben Rebecca Romijn, Christian Kane, Lindy Booth és John Kim alakítják a főszereplőket, de Noah Wyle is visszatér Flynn Carsenként.

A sorozat egy titkos szervezetről szól, melynek az a célja, hogy megvédje a világot a mindent körülvevő titkoktól és mágiától.

A csapat lehetetlennek tűnő rejtélyeket old meg, természetfeletti veszélyekkel küzd és nagy erejű műtárgyakat szerez vissza a világ bármely pontján. A Könyvtárban található többek között a frigyláda, a szent lándzsa, a Júdás-kehely és az Excalibur is. Csak egy különlegesen képzett személy szerezheti meg ezeket a tárgyakat, és óvhatja meg őket attól, hogy rossz kezekbe kerüljenek.

Az elmúlt tíz évben ez Flynn feladata volt, aki többször is megmentette a világot a gonosztól. Könyvmolyból igazi kardforgatóvá, a világ egyik ismeretlen hősévé vált. De akármilyen jó is Flynn, a munka immár túl nagy feladat egy ember számára. A Könyvtár ezért négy különleges embert választott ki, hogy távol tartsák a sötét erőket: Eve Bairdet (Romijn), egy képzett terrorelhárító ügynököt, hogy megvédje a csapatot, Jacob Stone-t (Kane), egy 190-es IQ-val rendelkező oklahomai olajmunkást, aki mindent tud a műtárgyakról, Cassandra Cilliant (Booth), aki a szinesztézia szakértője és Ezekiel Jonest (Kim), aki a modern technológia mestere és imádja a klasszikus krimiket.

A csapatmunkáját a mogorva Jenkins (John Larroquette) felügyeli, aki már hosszú évek óta áll a Könyvtár szolgálatában. Együtt kell felvenniük a harcot a Kígyótestvériség nevű szekta tagjai ellen, amit egy titokzatos halhatatlan, Dulaque (Matt Frewer) vezet.

Eddig három film készült el: A Szent Lándzsa küldetés, A visszatérés Salamon kincséhez és A Júdás-kehely átka. A sorozat pedig ma startol el a TNT műsorán.

 

http://youtu.be/OpKgTOIjJhM
nincs még hozzászólás