Ubuntu konferencia Essen 2016: megnyílt a regisztráció

2016. szeptember 11.
2.3421
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Az idei ősz nem csak színekben lesz gazdag, de konferenciák, ráadásul Linux konferenciák terén sem panaszkodhatunk, hiszen a napokban írtunk PostgreSQL illtve Node találkozóról is, most pedig itt a friss hír, miszerint megnyílt a regisztrációs időszak az európai UbuCon-ra.

Marius Quabeck, az UbuntuFun.de oldalától publikálta a hírt, miszerint az idei első európai Ubuntu konferenciára elkezdődött a regisztráció és sok szeretettel várnak mindenkit.

Az esemény november 18-20 között zajlik Németországban, Essenben. Az UbuCon ideje alatt az érdeklődők meghallgathatnak Ubuntu fejlesztői illetve a közösség megbecsült tagjai által prezentált előadásokat, de lehetőségük lesz egyénileg is feltenni a kérdéseiket, mivel workshop-ok formájában is jelen lesznek az előadók.

Az esemény nem ingyenes, de egyelőre még csak annyi tisztázott, hogy nem lesz több mint 30 euró, ámde ezért az összegért az UbuCon alatt ehetünk ihatunk, hiszen a belépő ára ezt is tartalmazza. A regisztráció tehát egyelőre inkább amolyan felmérés, hogy nagyjából hány fővel kalkuláljanak, de mivel az Ubuntu az egyik, ha nem a legnépszerűbb Linux disztribúció, nagy valószínűséggel állíthatjuk, hogy résztvevőkből nem lesz hiány.
2 hozzászólás

Ronalddo

8 éve, 2 hónapja és 10 napja

Ez még nincs is olyan messze, lehet hogy megérne egy utat... Kíváncsi vagyok rá.

válasz erre

Kisfaludy82

8 éve, 2 hónapja és 10 napja

Nagyszerű lenne eljutni rá...

válasz erre