Ubuntu Edge - Tökéletességre hangolva

2013. július 21.
1.0041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Miután a Canonical nem rég bejegyeztetette az Ubuntu Edge védjegyet szinte várható volt, hogy pár napon belül felbukkan majd az első kép is a telefonról.

Az előzetes hírek szerint a cég első körben négy különböző eszközt kíván majd piacra dobni: egy high end, egy mid-range és kettő valahol ezek között. Az Ubuntu hivatalos oldalán pár nappal ezelőtt megjelent egy teaser kép, amelyen a "The line, where two surfaces meet" felirat volt olvasható. A megfejetés természetesen az Edge volt. 

Még mielőtt az egészet eltüntették volna a francia Ubuntouch munkatársainak sikerült felfedezniük két képet, amin maga a telefon látható. 

Mint az látható, az Edge gyakorlatilag a minimalizmus verhetetlen bajnoka: sem előlapi gombok, sem csilli-villi logók, feliratok nincsenek rajta. Még a gombok is pofásak, szinte teljesen beleolvadnak a telefon oldalába.

Sajnos a specifikációkról jelenleg semmi konkrétat nem tudunk.

A szerző véleménye:

A telefon elképesztően néz ki. Akik legalább annyira rajonganak a minimalista dizájnért mint jómagam, azok úgy érzik, hogy eljött az Ő idejük. A telefonra ránézve csak egy szó jut az eszembe: "Nekem is kell egy ilyen".

A mai telefonok nagyon feltűnőek, mert így próbálják hangsúlyozni a kívülállók felé a tudásukat és az árszegmenst ahová tartoznak. Végre egy olyan készülék látható a képeken, ami nem feltűnő, de rengeteg potenciát rejt magában.
nincs még hozzászólás