Trónfosztás történt a DxOMark ranglistáján mobilfotózás kategóriában

2023. április 12.
31.0471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Még február végén mutatkozott be a Honor márka legújabb zászlóshajója, a Magic5 Pro, mely egyszerre két DxOMARK csúcsot is megdöntött, a kijelző 151, a kamera pedig 152 pontot ért el a független bevizsgáló értékelésén, ám a kamera terén trónfosztás történt, méghozzá az Oppo új csúcskészülékének köszönhetően.

A DxOMark a közelmúltban tesztelte az Oppo Find X6 Pro készülékét, melynek kamerateljesítménye 153 pontot ért el, ezzel pedig jelenleg ő a mobilfotózás királya. Az új csúcskészülék hátlapján három 50 megapixeles kamera található, melyek közül a főkamera 1 hüvelykes szenzorral van ellátva és f/1,8-as rekeszértékkel bír.

A másik két kamera közül az egyik egy telefotó, a másik pedig széleslátószögű egység. Az Oppo Find X6 Pro márciusban mutatkozott be, egyelőre nincs arról információ, hogy hazánkban kapható lesz-e a készülék. Az androidos okostelefon jelenleg 900 dollár környékén kapható, azaz nagyjából 310 ezer forintért.

Trónfosztás történt a DxOMark ranglistáján mobilfotózás kategóriában - 2. kép

megdöntött, a kijelző 151, a kamera pedig 152 pontot ért el a független bevizsgáló értékelésén, ám a kamera terén trónfosztás történt, méghozzá az Oppo új csúcskészülékének köszönhetően.'>
3 hozzászólás

Porthos

1 éve, 1 hónapja és 8 napja

Nem sokáig vannak a toppon a készülékek. röhögő smiley

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 1 hónapja és 9 napja

Egymást harsogják túl a kínai telók ebben mindig. mosolygó smiley

válasz erre

Fikarc

1 éve, 1 hónapja és 9 napja

DXOMARKnál pillanatok alatt történnekl a trónfosztások. röhögő smiley

válasz erre