Transmission torrent kliens Windowsra - igen, jól látod

2016. március 22.
2.2761
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Sokan vagyunk akik Linux mellé Windows-t is használnak és fordítva, mindemellett többünk régi álma, hogy ne csak emulátorral, hanem normális telepítővel is használhassuk az oly közkedvelt Transmission torrent klienst.

Most végre eljött a pillanat, hogy kukába dobhatjuk az amúgy is elkurvult utorrentet és társait. Az Utorrent volt a legnépszerűbb torrent kliens Windows alatt sokáig, kis mérete és kevés memóriaigénye sokaknak szimpatikus volt.

Mára ez mind a múlté. Rengeteg memóriát emészt fel, Windows 10 alatt képes furcsaságot művelni és a rengeteg reklám is csak ügyeskedéssel távolítható el belőle.

A nyílt forráskódú alkalmazás legnagyobb erényét az egyszerűsége jelenti, a legkülönfélébb opciókkal teletömött uTorrentet megunt felhasználók számára felüdülést jelenthet, hogy semmi szükségtelen extra sem található a szoftverben. Opcionálisan telepíthető hozzá egy webes felület is, az uTorrent által is kínált lehetőséggel távoli számítógépekről, egy böngészőn keresztül érhetjük el a számítógépünkön futó alkalmazást.

Az alkalmazást egyelőre csak itt érhetjük el. Windows rendszerre valamelyik MSI kiterjesztésű telepítőkészletet kell beszerezni; az "x86" jelölésű változat a 32 bites, míg az "x64" kiadás a 64 bites Windowsokhoz készült.
1 hozzászólás

VDemon

8 éve, 2 hónapja és 26 napja

Mit össze kerestem már! mosolygó smiley És persze hogy itt találom meg... röhögő smiley

Köszi!

válasz erre