Tőzsdére megy a Honor az üzleti sikerek után

2023. november 24.
19.2181
csirkee profilja, adatai
csirkee
A Huawei-ről levált másik kínai okostelefongyártó vállalat bejelentette, hogy új stratégiai céljainak elérése érdekében megkezdte a tőzsdei belépés előkészítési folyamatát, miután az elmúlt három évben óriási növekedést sikerült elérnie a cégnek az okostelefon-piacon.

A Honor már jó ideje külön utakon jár, amit anno a Huawei csoport hozott létre. A vállalat elsősorban a fiatal célcsoport számára készít okostelefonokat, táblagépeket és viselhető okoseszközöket. Az elmúlt néhány évben gyors stratégiai és üzleti növekedést sikerült elérnie nemzetközi piacokon, beleértve Magyarországot is, ahol tavalyhoz képest megduplázta okostelefonjainak eladását.

Mindezek után megkezdik a tőzsdére való belépés folyamatait, ennek megfelelően fogják megváltoztatni az igazgatótanács összetételét is. A cég részvényeseinek közgyűlése és igazgatótanácsának megválasztása szerint Wu Hui igazgatója és elnöke lesz az igazgatótanácsnak, míg Wan Biao lesz az alelnök. A legfrissebb elemzési adatok szerint egyedül a Honor tudta a harmadik negyedévben növelni eladásait, ezzel pedig olyan márkákat sikerült megelőznie, mint például az Oppo vagy a Xiaomi.
4 hozzászólás

zender

6 hónapja, 1 hete és 4 napja

Az igen, nagyon komoly! meglepett smiley

válasz erre

Kisfaludy82

6 hónapja, 1 hete és 5 napja

Amennyit írtatok róluk Ti is, nem csodálom hogy sikeres itthon.

válasz erre

Porthos

6 hónapja, 1 hete és 5 napja

Milyen szépen fejlődgetnek!

válasz erre

CharlieFirpo

6 hónapja, 1 hete és 5 napja

Én azt hittem már rég tőzsdei cég. meglepett smiley

válasz erre