Advertisement

Towerfall Ascension - PC-re is!

2013. november 17.
5581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Yitsushi profilja, adatai
Yitsushi
Mat Thorson megerősítette a hír, miszerint a Towerfall Ascension PS4 mellett PC-re is érkezik!

Néhány nappal ezelőtt került bejelentésre a hír, miszerint az eddig Ouya exkluzív Towerfall immár Ascension alcímmel ellátogat PS4-re, ám most úgy tűnik, mi PC-sek sem maradunk ki a 8 bites multiplayer mókából, hiszen a felbukkanó trailer első néhány másodpercében már feltűnik a PC platform is a Playstation 4 mellett.

[display_video youtube=pNZfErjKcPY]

A hírt később Matt Thorson, a csapat igazgatója is megerősítette, és elmondta, hogy már július óta dolgoznak a játék PC verzióján, ám a portolás mellett számos új tartalom ( 50 új pálya, új powerupok, co-op játékmód stb ) is bekerül majd az Ascensionbe.

Azoknak, akik nem ismernék a játékot, a Towerfall egy maximum négy fő számára játszható multiplayer aréna platformer retro grafikával és számos beállítási lehetőséggel.

Fegyvereink közül mindegyik az íj/nyíl különféle típusa, így kell ellenfeleinket lelőni, illetve kiiktathatjuk őket a fejükre ugrással is. Természetesen számos módon védekezhetünk ez ellen, így például különféle varázsitalok segítségével láthatatlanná válhatunk, több életerőt nyerhetünk vagy pajzsot vonhatunk magunk köré.A pályák változatosak és sosem teljesen ugyanolyanok így garantált, hogy minden játék más-más élménnyel vár minket és ha mindez nem lenne elég, a játék elején lehetőségünk van speciális beállításokat megadni a meccsre, például, hogy több/kevesebb nyíllal induljunk, robbanjanak-e a holttestek - hatalmas szívatás -, de akár nagyobb fejünk is lehet, ha kicsit poénkodni támad kedvünk.

A Towerfall Ascension valamikor 2014-ben érkezik, ám pontos megjelenési dátumunk még nincs, de megéri várni, hiszen számos díjat és olyan kritikákat kapott, mint a "Veszettül szórakoztató multiplayer őrület 9/10 - GameInformer", "Az év multiplayer játéka - Polygon" vagy a "Towerfall volt a legszórakoztatóbb az E3-on, amit láttam - Kotaku".
nincs még hozzászólás