Továbbra is készül a Bad Boys 4. része

2022. május 21.
41.7571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A Sony Pictures elnöke, Tom Rothman nemrégiben megerősítette a hírt, miszerint továbbra is fejlesztés alatt áll a Bad Boys negyedik része, annak ellenére, hogy tavasszal Will Smitht meghurcolták az Oscar-gálán történtek miatt.

Az eredeti filmet Michael Bay rendezésében 1995-ben debütált, majd 2003-ban jött a folytatás is. A sikereket követően Bay már nem szerette volna folytatni a franchiset, a stúdió azonban látta még a potenciált benne, így 2020-ban jött is a harmadik rész, a Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk.

Will Smith és Martin Lawrence párosára még 17 évvel később is kíváncsiak voltak az emberek, hiszen világszerte 426 millió dollár bevételt hozott a stúdiónak. Mindezeket figyelembe véve nem meglepő, hogy a Sony szeretné folytatni a filmet és már készülőben van a negyedik rész is, természetesen most sem Bay fog a rendezői székben ülni.

Bár korábban felröppentek olyan hírek, miszerint szünetel a Bad Boys 4 forgatása az Oscar-botrány miatt, de ezt most egyértelműen cáfolta a Sony fejese, és megerősítette, hogy Will Smith egy rendes ember és megérdemli a második esélyt.
5 hozzászólás

Ronalddo

2 éve, 26 napja

Tulajdonképpen miért kéne lapátra tenni? HA igaz is ami történt, akkor kiállt a felesége mellett.

válasz erre

Mordorer

2 éve, 26 napja

Nélküle nem lenne Bad Boys, ennyi.

válasz erre

betyár

2 éve, 26 napja

Én mondjuk feleslegesnek érzem, elég volt az első két rész.

válasz erre

Kisfaludy82

2 éve, 26 napja

Fura lett volna ha nem így lett volna...

válasz erre

inkognito

2 éve, 26 napja

Ezt így kell csinálni.

válasz erre