További két évaddal megújul az Avatár - Az utolsó léghajlító sorozat

2024. március 07.
21.5711
csirkee profilja, adatai
csirkee
Idén februárban debütált a népszerű streaming platformon az élőszereplős Avatár - Az utolsó léghajlító című sorozat, mely hatalmas sikert ért el már most és a Netflix hamar be is jelentette, hogy további két évaddal megújítják a szériát, a rajongók már most örülhetnek.

Alig telt el egy hét a sorozat megjelenése óta, máris bejelentésre került a folytatás, ami nem meglepő, annak fényében, hogy a produkció vezeti a nézettségi listát a Netflixen, eddig több mint 40 millióan látták az Avatár-t. Mindeközben az élőszereplős Avatár - Az utolsó léghajlító a kritikusok szemében nem szerepelt túl fényesen, sokan kiábrándítónak tartják a szériát.

Az eredeti rajzfilm változat három évadon és 61 epizódon át futott a Nickelodeonon, amit nagyon szeretett a közönség. A cselekmény középpontjában Aang, egy fiatal fiú áll, ő az egyetlen aki képes mind a négy elemet (víz, tűz, föld és levegő) uralni. Az 1. évadban Aang felébred 100 éves szendergés után, és rájön, hogy ő az egyetlen Léghajlító. A világot az imperialista Tűz Népe fenyegeti, amely minden más léghajlítót kiirtott, és azon dolgozik, hogy leigázza a Földet és a Vízi Nemzeteket. A sorozat második és harmadik évada a jövőben fog érkezni.
jelentette, hogy további két évaddal megújítják a szériát, a rajongók már most örülhetnek.'>
3 hozzászólás

Ronalddo

3 hónapja, 2 hete és 2 napja

Nagyszerű hír. Remélem a színvonal marad.

válasz erre

Kisfaludy82

3 hónapja, 2 hete és 2 napja

Király, nagyon szeretem!

válasz erre

inkognito

3 hónapja, 2 hete és 2 napja

Nem az én világom, nem néztem.

válasz erre