Tovább bővül a Halálos iramban franchise, érkezik egy spin-off a női szereplőkkel

2023. május 23.
9.9091
csirkee profilja, adatai
csirkee
Még csak a múlt héten debütált a mozikban a FastX, de már most több hír is érkezett a franchise jövőjével kapcsolatban, valószínűleg még további két résszel fogják lezárni Dominic Toretto történetét, és most Vin Diesel elárulta, hogy egy újabb előzményfilm készül a háttérben.

Nincs megállás a Halálos iramban univerzuma tovább bővül a jövőben, erről Vin Diesel mesélt a Variety magazinnak Charlize Theron Africa Outreach Project (CTAOP) partiján. Kiderült, hogy már 2017-ben elkezdett fejleszteni a színész különböző spin-offokat, köztük egy a franchise női karaktereire koncentrálót, mely a jövőben Diesel reményei szerint meg fog valósulni.

A franchisenak olyan női szereplői vannak, mint például Michelle Rodriguez vagy Jordana Brewster, akik már az első résztől kezdve meghatározó karakterei a saganak. De idő közben csatlakozott hozzájuk Gal Gadot, Charlize Theron és Brie Larson is. Arról egyelőre nincsenek információk, hogy mikor jelenhet meg az említett előzményfilm, ahogy arról sem, hogy miről szólhat majd.
3 hozzászólás

Porthos

1 hete és 3 napja

Édes jó istenem!!!

válasz erre

CharlieFirpo

1 hete és 3 napja

Milyen meglepő.

válasz erre

Fikarc

1 hete és 3 napja

Nahát.

válasz erre