Törölték a Tomb Raider 2 megjelenési dátumát, határozatlan időre eltolták

2020. október 28.
5.2061
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Alicia Vikander nevével fémjelzett Tomb Raider film folytatása eredetileg 2021-re volt beütemezve, azonban úgy határozott inkább a produkció mögött álló Metro-Goldwyn-Mayer stúdió, hogy határozatlan időre elhalasztják az alkotást.

A The Wrap számolt be róla, hogy a szóban forgó vállalat eltörölte az eredetileg kitűzött megjelenési dátumot, ami 2021. március 19-ére szólt. Egyelőre nem is határozták meg, hogy ehelyett mikor érkezhet meg Lara Croft második (rebootolt) mozivásznas kalandja.

Egyelőre még a forgatások el sem kezdődtek, és nem is tudni, hogy mikor állhatnak neki a munkálatoknak. Többek között a koronavírus okozta világjárvány is közrejátszik abban, hogy visszatáncolt az MGM a premiertől, hiszen nem könnyíti meg a forgatásokat a sok korlátozás, ami jelen van a világban.
3 hozzászólás

Exelsior24

3 éve, 9 hónapja és 8 napja

Persze értem az okát, hogy miért tolták el, de olyan rossz ez, hogy amióta ez a vírus van az összes jó filmet csak tologatják el egyre későbbre, sokat akár 1 - 1,5 évvel is későbbre toltak. szomorú smiley

válasz erre

Harder

3 éve, 9 hónapja és 8 napja

Elsőt bírtam, kár. Mondjuk én azt hittem, teljesen kuka, nem is csinálják. röhögő smiley Szóval igazándiból jó hír, hogy legalább lesz.

válasz erre

betyár

3 éve, 9 hónapja és 8 napja

Ohh de kár, pedig tetszett az első rész.

válasz erre