Tom Hanksnek megvan a maga jelöltje a következő James Bond szerepére

2023. szeptember 09.
18.4961
csirkee profilja, adatai
csirkee
A híres 007-es ügynök szerepére még mindig sok a jelentkező és továbbra sem fedték fel az alkotók, hogy ki fogja alakítani James Bondot a jövőben, miután Daniel Craig 2021-ben elbúcsúzott a franchisetól, ám az Oscar-díjas Tom Hanksnek van egy jó jelöltje a szerepre.
 

Az elmúlt hónapokban szóba jött már James Bond szerepére Henry Cavill, Taron Egerton, Aaron Taylor-Johnson és Idris Elba neve is, ám a producerek egyelőre még mindig keresik a tökéletes színészt a karakterhez. Tom Hanks most a BBC News-nak adott interjújában elárulta, hogy ki lenne az ideális választás erre a szerepre.

A színész szerint Idris Elba tökéletes lenne James Bondnak, véleménye szerint az eddig nyújtott alakításai alapján ő lenne a jó választás. Erre azonban nagyon kicsi az esély, hiszen a színész már 50 éves és Bond szerepére egy fiatalabb színészt szeretnének a producerek, hogy évekig tudjon a szerepben maradni. Aaron Taylor-Johnson és Richard Madden, a két legnagyobb név, akik látszólag versenyben állnak a szerepért.
2 hozzászólás

CharlieFirpo

6 hónapja, 6 napja

Honnan jönnek ezek az ötletek? röhögő smiley

válasz erre

petrovicsz

6 hónapja, 1 hete

Idris Elba aha.. Hanks is meghülyült? röhögő smiley

válasz erre