Tökéletes védelem Android rendszeren

2013. szeptember 08.
6.6501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Rengeteget lehet olvasni arról, hogy az Android milyen sebezhető és mennyi kártékony program van rá.

Ezeknek a száma a jövőben csak növekedni fog, ahogy az Android népszerűsége is. Az Androidot úgy lehet kezelni mint a mobilok Windows-át. Mindenki azt támadja, hiszen azt használják a legtöbben. A Google sok erőfeszítést tesz azért, hogy a rendszer ne legyen olyan könnyen támadható, de a hackerek mindig egy lépéssel előttük járnak, ahogy a Windows esetében is.



Eljött az az idő amikor a mobilok védelméről úgy kell gondoskodni mint a desktop gépünkéről. Egyre több vírusirtó cég hozza  a saját termékét a Play Store-ba. Ez a hír nagyon örvendetes az Android felhasználóknak, de abba a helyzetbe kerülnek, hogy vajon melyiket válasszák? A piac eléggé telített mert már ott van az Avast, Kaspersky és az AVG is. De itt van a BitDefender is.

A BitDefender ingyen kínálja a megoldásait. Az első verziók még igen csak csetlők botlók voltak, de ennek már vége. Az új verziók 100%-ban megbízhatóak és tökéletes védelmet nyújtanak.

BITDEFENDER MOBIL VÉDELEM LETÖLTÉSE INGYEN.



A program fel lett vértezve egy új funkcióval ami megmutatja, hogy a kényes adataink mennyire vannak biztonságban. Egy 0-tól 100-ig terjedő skálán pontozza az elért eredményt. A többi funkció is ráncfelvarráson esett át. Sok optimalizálás és fordításoknak köszönhetően a spamkeresés és az anti theft funkció már képes a háttérben futni. A régebbi, kicsit lassabb telefonok esetében ez a funkció belassíthatja a készüléket, de az alap műveletekre még ekkor is alkalmas lesz.



A BitDefender kapott egy AV testet is, amiről jól tudjuk, hogy független oldal és több tesztnek is aláveti a vírusirtókat. A teszten a program 100%-ot ért el, ami nagyon biztató eredmény a biztonság szemszögéből. Ha a Defender van a telefonon akkor nyugodtabb lehet a gazdája, mert biztosan nem kell tartani a kártékony szoftverektől és egyéb kellemetlen kéretlen alkalmazásoktól. A fenti linken bárki letöltheti és egyszerűen telepítheti. A vicc az egészben, hogy a Kaspersky Androidja is nagyon jó, de azért fizetni kell 1104 forintot, ami a népszerűségének a csökkenését jelenti.
nincs még hozzászólás