Több tízezer fesztiválozó érkezik a mai napon a Szigetre

2022. augusztus 10.
19.2761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Két év után végre ma megnyitotta kapuit a Sziget Fesztivál, ahol idén hat napon keresztül naponta több mint 150 koncert, előadás és egyéb program várja a fesztiválozókat, akik közül sokan már tegnap elfoglalták a helyeket a sziget területén.

Idén sok változás történt a helyszíneket és a beléptetést illetően. A beléptetés beköltözött a K-hídon belülre, így egy kicsit mentesítik a környéket a fesztiválozóktól, továbbá a belső forgalmat is átszervezték. Néhány programhelyszínt megváltoztattak a szervezők és lettek újak is. A szervezők a szerdai nyitónapra és a pénteki koncertnapra teltházra számítanak, a jegyekből már alig lehet néhányat kapni. Érdemes ezeken a napokon időben érkezni a helyszínre, nehogy a nagy tömeg miatt valaki lemaradjon a koncertről.

A következő napokban olyan világsztárok lépnek majd fel a Nagyszínpadon, mint például Dua Lipa, Justin Bieber, Kings os Leon, Arctic Monkeys és Calvin Harris. A legjobb szórakozás érdekében 400 négyzetméteres ledfalon nézhetik a koncerteket a fesztiválozók és mintegy 200 db intelligens ultramodern lámpa biztosítja a tökéletes látványvilágot.
4 hozzászólás

Levi87

1 éve, 10 hónapja és 1 napja

Én pénteken szeletelek kicsikét. mosolygó smiley

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 10 hónapja és 2 napja

Holnap kint vagyok. mosolygó smiley

válasz erre

zender

1 éve, 10 hónapja és 2 napja

Nekem is kimarad idén. 130 ezres bérlet... röhögő smiley

válasz erre

techiii

1 éve, 10 hónapja és 2 napja

Idén én kihagyom. Nincsenek olyan előadók.

válasz erre