Több mint a felével nőtt a Google+ felhasználóbázisa

2013. október 31.
4651
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Kedden a Google jelentette, hogy a májusi, 190 milliós havi aktív felhasználóbázisához képest október végére elérték a 300 milliót, tehát több mint a felével nőtt a Google+ felhasználóbázisa, ami pontosan 58%-os ugrást jelent.

Összehasonlításképpen a Facebook ezen értéke havonta 1 milliárd, míg a Twitteré 320 millió. A Google+-ra az elindulása óta feltöltött videók mennyisége meghússzorozódott.Vic Gundotra, a Google közösségi vezetője bejelentette, hogy hetente másfél milliárd képet töltenek fel a Google különböző szolgáltatásaira, ami viszont közel sem stagnáló érték, hanem hihetetlen mértékben növekszik. Arról nem közölt pontos információt, hogy ebből az értékből pontosan mennyit töltenek fel Google+-ra.

Azonban a Google nemcsak a legnagyobb közösségi oldal megépítésén dolgozik, hanem egy fontos eszköz fejlesztésén is, amivel felismertethetők és érvényesíthetők a felhasználók, mind a keresőben, Gmailen és Youtube-on is.

Gundotra emellett felfedte, hogy a Google képkeresője több mint ezer új szó alapján képes keresni a Google+-ra feltöltött képek között is, mint például a "csók", "ölelés" vagy a "vízesés", valamint az új Auto Awesome Movie szolgáltatás segítségével a felhasználók filmet készíthetnek a Google+-on megtalálható videóklipekből.

A Wall Streeten a Google részvényei hetek óta először értek el 1000 dollár feletti értéket.

 
nincs még hozzászólás

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink