Több millió pornóvideót távolít el a PornHub a kínálatából

2020. december 14.
16.4001
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Pornhub ordenáré nagy razziázást tart, ugyanis a cég eltávolítja az összes, nem ellenőrzött felhasználó által a kérdéses webhelyre feltöltött videót, ami összesen több millió tartalom törlését jelenti a gyakorlatban.

A New York Times értesülése szerint a platformon olyan videók bukkantak fel, amelyekben kiskorúak szerepelnek, vagy esetlegesen amelyeken gyermekeket bántalmaznak, ami értelemszerűen véletlenül csusszant át a rostán.

A webhely éppen ezért jelentette be, hogy a feltöltéseket csak ellenőrzött felhasználókra korlátozza. A feltöltőknek mostantól a hivatalos partnerektől vagy a Pornhub "modellprogramjának" tagjaitól kell hitelesítést szerezniük, ehhez pedig a regisztrációnál életkor-ellenőrzés szükséges. A forrás jelentése szerint az összes feltöltött videó 2021-től kezdődően ehhez az ellenőrzési metódushoz lesz köthető.
4 hozzászólás

Levi87

3 éve, 6 hónapja és 24 napja

Itt a vég gyerekek.

válasz erre

Porthos

3 éve, 6 hónapja és 24 napja

OMG. röhögő smiley

válasz erre

marco

3 éve, 6 hónapja és 24 napja

Gyásznap.

válasz erre

rDAVE

3 éve, 6 hónapja és 24 napja

Sokat nem ér, át fognak költözni az ellenőrizetlen felhasználói videók máshová. Azt meg szinte lehetetlen megállapítani minden esetben, hogy kiskorú van-e rajta, amikor a 30 éves ázsiai kinéz 12-nek.

válasz erre