Több információt is elárult Matt Shakman rendező a készülő Fantasztikus négyes filmmel kapcsolatban

2023. október 09.
14.1641
csirkee profilja, adatai
csirkee
A forgatókönyvírók sztrájkja véget ért, ám a színészek céhe továbbra sem egyezett meg a stúdiókkal, emiatt még mindig sok olyan projekt van, ami nem kezdődött el, ezek között van a Marvel égisze alatt készülő új Fantasztikus négyes, mely kapcsán a rendező most elárult néhány izgalmas információt.
 

Még augusztus elején röppent fel egy pletyka, miszerint Vanessa Kirby és Joseph Quinn lesznek a film két főszereplője, de Matt Shakman rendező szerint addig nem lehet a castingról beszélni, amíg nem ér véget a színészek sztrájkja. Így ezzel kapcsolatos kérdésekre nem tudott válaszolni a rendező a Collidernek adott interjújában.

Arról azonban mesélt, hogy ha minden jól megy, akkor jövő év tavaszán elkezdődhetnek a forgatások Londonban, egy fenyőfával körülvett részen. Továbbá Shakman arról is beszélt, hogy ez a Fantasztikus négyes film különbözni fog mindattól, amit a Marvel-univerzumban korábban láthattunk, mind a történet, mind a filmkészítési megközelítés tekintetében. A film a tervek szerint 2025. május 2-án jelenik meg az MCU hatodik fázisának részeként.
2 hozzászólás

Fikarc

4 hónapja, 3 hete és 5 napja

"különbözni fog mindattól, amit a Marvel-univerzumban korábban láthattunk"

Hát ez mondjuk nem feltétlenül jó hír annak ellenére, hogy a Marvel univerzum már irritálóan unalmas és ****.

válasz erre

Kisfaludy82

4 hónapja, 3 hete és 5 napja

Minek...

válasz erre