Több hasznos funkcióval is bővült az Apple Music

2018. június 10.
6.7621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Az Apple Music és a Spotify között nagy harc megy az elsőségért, és míg előbbi elég messze áll a vezető helytől, de folyamatos frissítésekkel igyekszik jobbá válni, mint ahogy most is tett egy lépést efelé.

A mostani verzióváltást követően több új funkció is bekerült, amelyek az információszerzést igyekeznek jobbá tenni, ilyen például a Coming soon szekció, ahol a közelgő újdonságokról informálódhatunk.

Hasonló az előzőhöz az albumokkal kapcsolatos értesítések, ami kizárólag az általunk kedvelt előadók új albumairól tájékoztatja a felhasználókat. A harmadik változtatás az előadók oldalait érintette, melyek mostantól sokkal átláthatóbbak, letisztultabbak és a szemnek is barátibbak lettek.

A változtatások az iOS és a macOS verzióban is életbe léptek, illetve a folyamatos átállás miatt van akinél még csak fognak életbe lépni.
3 hozzászólás

Porthos

6 éve, 6 hónapja és 17 napja

Sok mindenben jobb az Apple Music, de igazándiból soha nem jutna szerintem egy androidosnak hogy előfizessen rá...

válasz erre

VDemon

6 éve, 6 hónapja és 17 napja

Egyiket sem használom, nem hallgatok ennyire tudatosan zenét. Maximum rádió megy nálam. De aki használja annak biztosan hasznos.

válasz erre

Fikarc

6 éve, 6 hónapja és 17 napja

Hiába van lemaradva még, de nagyon jön felfelé, és a Spotify nem újul meg rendesen soha. Apple Music meg folyamatosan fejlődik, és egy csomó szolgáltatást ad. Árban meg ugyanaz...

válasz erre