Advertisement

Több évad fog érkezni a Last of Us-ból

2023. március 14.
14.6321
csirkee profilja, adatai
csirkee
Véget ért a 2023-as év egyik legjobban várt sorozata, ám a készítők már most megerősítették, hogy lesz folytatás, ráadásul nem csak egy évad, ugyanis a hírek szerint a Last of Us Part II videojátékot nem egyetlen évadban fogják adaptálni a műsorkészítői, legalább kettőben.
Advertisement

A Trónok harca és a Sárkányok háza sorozatokat követően a Last of Us bizonyult az HBO legújabb sikersorozatának, hiszen minden héten milliókat ültetett a tévéképernyők elő, hogy nyomon kövessék Ellie és Joel kalandjait. Az utolsó részre minden eddiginél több néző volt kíváncsi premier napján. Mindezek fényében nem meglepő, hogy további folytatások érkeznek.

Mivel a széria a népszerű videojáték alapján lett adaptálva, abból pedig csak két rész van, ezért eléggé be van határozva a történet, emiatt túl sok évadot nem lehet belőle készíteni. Craig Mazin és Neil Druckmann, a The Last of Us showrunnerjei megerősítették, hogy a Last of Us Part II történetét több évadban fogják elmesélni. Természetesen azt nem tudni, hogy kettő vagy ennél több szériáról van-e szó.
Advertisement
4 hozzászólás

Porthos

2 hete

Optimisták nagyon...

válasz erre

Ronalddo

2 hete és 1 napja

Nem csoda, amekkorát az első ávad ment!

válasz erre

Fikarc

2 hete és 1 napja

Össze kéne kapniuk magukat, az első évad lapos lett nagyon. És a játékhoz sincs túl sok köze, annka ellenére hogy ikonikus pillanatokat azért belecsempésztek.

válasz erre

techiii

2 hete és 1 napja

Érthető, két évad után nehéz lenne abbahagyni.

válasz erre