Advertisement

Több embernek is orvosi ápolásra volt szüksége a Squid Game-reality felvétele során

2023. január 26.
55.6211
csirkee profilja, adatai
csirkee
A nagysikerű Netflix műsor, a Nyerd meg az életed alapján készülő valóságshow a jelek szerint keményebb, mint bármelyik túlélő show, ugyanis a The Sun beszámolója szerint több versenyzőt is hordágyon kellett elvinnie az orvosi csapatnak egy forgatás során.
Advertisement

A reality showban nem életre-halálra kell küzdenie a jelentkezőknek a hatalmas összegű pénznyereményért - ami 3,7 millió font, azaz több mint 1,6 milliárd forint -, de kőkeményen meg kell küzdeniük minden egyes feladat során. A lap beszámolója szerint az egyik játékban órákig kellett mozdulatlanul állniuk a versenyzőknek a -3 fokos hidegben.

A magazinnak egy kiesett versenyző azt mondta, hogy olyan volt, mint egy háborús övezet, több embert orvosok vittek el, de nem szólalhattak meg, ugyanis ha megszólalsz, kiesel. Állítólag többen is orvos után kiabáltak a felvétel során, ekkor néhány stábtag segített a versenyzőkön, valamint egy orvosi csapat. A Netflix természetesen megszólalt az állítások kapcsán, akik elmondták:

Nagyon fontos számunkra a stáb és a szereplőgárda egészsége és biztonsága, és mindent megtettünk ennek biztosításáért. Tény, hogy nagyon hideg volt a forgatáson - amire fel is készítettük a versenyzőket -, de a komoly sérülésekről szóló állítások valótlanok.

A streamingszolgáltató még tavaly nyáron jelentette be a Nyerd meg az életed: A kihívás című valóság showját, melyben - a sorozathoz hasonlóan - 456 játékos küzd meg a realityműsorok történetének legnagyobb pénznyereményéért. A műsort a nagy-britanniai Bedfordban forgatják.
Advertisement
4 hozzászólás

Ronalddo

2 hónapja, 6 napja

Ez a minumum, versenyre jelentkeztek...

válasz erre

petrovicsz

2 hónapja, 6 napja

Hátöööö a pénz nem csak úgy hullik az ember ölébe..

válasz erre

Kisfaludy82

2 hónapja, 6 napja

Amúgy arra számítottak, hogy odamennek, nem csinálnak semmit, nem hajtanak végre feladatoka, csak az ölbe hullik a lóvé? Vagy mi volt a terv azoknál akik panaszkodnak?

válasz erre

Porthos

2 hónapja, 6 napja

Hát aztán. Ezért jelentkeztek basszus.

válasz erre