Több embernek is orvosi ápolásra volt szüksége a Squid Game-reality felvétele során

2023. január 26.
55.7661
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A nagysikerű Netflix műsor, a Nyerd meg az életed alapján készülő valóságshow a jelek szerint keményebb, mint bármelyik túlélő show, ugyanis a The Sun beszámolója szerint több versenyzőt is hordágyon kellett elvinnie az orvosi csapatnak egy forgatás során.

A reality showban nem életre-halálra kell küzdenie a jelentkezőknek a hatalmas összegű pénznyereményért - ami 3,7 millió font, azaz több mint 1,6 milliárd forint -, de kőkeményen meg kell küzdeniük minden egyes feladat során. A lap beszámolója szerint az egyik játékban órákig kellett mozdulatlanul állniuk a versenyzőknek a -3 fokos hidegben.

A magazinnak egy kiesett versenyző azt mondta, hogy olyan volt, mint egy háborús övezet, több embert orvosok vittek el, de nem szólalhattak meg, ugyanis ha megszólalsz, kiesel. Állítólag többen is orvos után kiabáltak a felvétel során, ekkor néhány stábtag segített a versenyzőkön, valamint egy orvosi csapat. A Netflix természetesen megszólalt az állítások kapcsán, akik elmondták:

Nagyon fontos számunkra a stáb és a szereplőgárda egészsége és biztonsága, és mindent megtettünk ennek biztosításáért. Tény, hogy nagyon hideg volt a forgatáson - amire fel is készítettük a versenyzőket -, de a komoly sérülésekről szóló állítások valótlanok.

A streamingszolgáltató még tavaly nyáron jelentette be a Nyerd meg az életed: A kihívás című valóság showját, melyben - a sorozathoz hasonlóan - 456 játékos küzd meg a realityműsorok történetének legnagyobb pénznyereményéért. A műsort a nagy-britanniai Bedfordban forgatják.
4 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 6 hónapja és 6 napja

Ez a minumum, versenyre jelentkeztek...

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 6 hónapja és 6 napja

Hátöööö a pénz nem csak úgy hullik az ember ölébe..

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 6 hónapja és 6 napja

Amúgy arra számítottak, hogy odamennek, nem csinálnak semmit, nem hajtanak végre feladatoka, csak az ölbe hullik a lóvé? Vagy mi volt a terv azoknál akik panaszkodnak? röhögő smiley

válasz erre

Porthos

1 éve, 6 hónapja és 6 napja

Hát aztán. Ezért jelentkeztek basszus. röhögő smiley

válasz erre