Timothy Olyphant is csatlakozik az Alien sorozathoz

2023. november 29.
19.9871
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az elmúlt időszakban elkezdték feléleszteni az Alien-franchiset, melynek részeként készült egy film, az Alien: Romulus Fede Álvarez vezetésével, és hamarosan elkezdik forgatni az első előzménysorozatot, melyhez most csatlakozott Timothy Olyphant színész is, akit már számtalan alkotásban láthattunk.
 

A közelmúltban adott interjút Noah Hawley, az Alien előzménysorozat alkotója, aki elárulta, hogy 2024 év elején kezdik el forgatni a produkciót, melyhez korábban már csatlakozott Sydney Chandler színésznő. Most pedig a Deadline információi szerint Timothy Olyphant is szerepelni fog a sorozatban, aki korábban többek között a Deadwood-ban láthattunk.

A karakterével kapcsolatos hivatalos részleteket nem közöltek, de a portál forrásai azt sugallják, hogy egy Kirsh nevű szintetikust (android robotot) fog alakítani, aki egyfajta mentora lesz a főszereplőnek. Hawley szerint a sorozat a franchise megalapozott aspektusait fogja feltárni, melyben természetesen nagy szerepet fog kapni a Weyland-Yutani vállalat. Megjelenési dátum még nem ismert.
3 hozzászólás

Porthos

3 hónapja, 2 napja

Én nagyon bírom az arcot.

válasz erre

betyár

3 hónapja, 3 napja

Jó színész, bírom.

válasz erre

Levi87

3 hónapja, 3 napja

Nem a kedvenc színászem, de alapvetően bírom, úgyhogy jöhet.

válasz erre