Teljesen megújul a Spotify, jön a TikTok-szerű zenefelfedezési hírfolyam

2023. március 09.
4.5511
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A svéd zenei streamingszolgáltató a mai napon bejelentette, hogy teljesen megújítja kezdőfelületét, a felhasználók a jövőben videós tartalmakkal is találkozhatnak majd a platformon, továbbá megújul a zenefelfedezés is - a frissítés mától érhető el minden platformon.

Daniel Ek, a Spotify vezérigazgatója jelentette be az újdonságokat, melyek merőben eltérnek az eddig megszokottól. Véget vet a vállalat a hagyományos albumborítók korának, mostantól vizuális formában fognak tartalmakat ajánlani a felhasználóknak. A márka az alapoktól építette újjá a kezdőlapot és a funkciókat, hogy még több élményt nyújtsanak több millió felhasználójuknak.

A zenei- és podcast-hírfolyamok vertikális elrendezésben lesznek, melyek előzetest mutatnak az előadók tartalmaiból, akik akár az egész képernyőt kitöltő videókat is készíthetnek ezekhez. Mindez azt is jelenti, hogy videós tartalmakkal is találkozhatnak majd a felhasználók, többek között podcast-videók fognak érkezni, aminek a YouTube nem fog örülni. Íme egy rövid összefoglaló az újdonságokból:

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 2 hónapja és 13 napja

De rühellem amikor appok másolják egymást. A Spotify egy zenestreaming. Amint kezd nem az lenni, le is lépek onnan, mert a többi ****ságra nem vagyok kíváncsi.

válasz erre

inkognito

1 éve, 2 hónapja és 13 napja

Nekem nagyon nem jön be.

válasz erre

Porthos

1 éve, 2 hónapja és 13 napja

Elég érdekes irányt vettek. meglepett smiley

válasz erre

CharlieFirpo

1 éve, 2 hónapja és 14 napja

Rá is fér a megújulás.

válasz erre

Mordorer

1 éve, 2 hónapja és 14 napja

Komoly frissítésnek ígérkezik!

válasz erre