Teljes egészében felvásárolja a Disney a Hulu streaming platformot

2023. november 02.
17.4801
csirkee profilja, adatai
csirkee
A Hulu nevű streaming platform 2007-ben indult több vállalat közös vállalkozásaként, ám különféle felvásárolásoknak köszönhetően végül a Disney és a Comcast lettek a tulajdonosok, a Mickey egeres stúdió pedig nemrégiben bejelentette, hogy megveszi a maradék tulajdonrészt is.

A Hulu platform olyan műsoroknak ad otthont, mint például az Amerikai Horror Story, a Gyilkos a házban, A szolgálólány meséje és még sok más, melyek hazánkban a Disney+-on láthatóak. Ez annak köszönhető, hogy a Disney tulajdonában van a többségi tulajdonrész és hamarosan az egész vállalat, ugyanis a cég bejelentette, hogy 8,61 milliárd dollárért megvásárolja a Comcast tulajdonrészét.

A Disney ajánlata a platform fennmaradó részvényeinek megszerzésére 2019-ben kezdődött a két vállalat között létrejött megállapodás értelmében, amely legalább 27,5 milliárd dolláros értéket biztosított a Hulu számára. A Disney vezérigazgatója, Bob Iger az elmúlt hónapokban nyilvánosan jelezte szándékát, hogy megvásárolja a streaming szolgáltatás fennmaradó részvényeit. Arról egyelőre nincsenek információk, hogy a jövőben a Hulu milyen szerepet tölt majd be a Disney életében.
3 hozzászólás

Porthos

1 hónapja, 1 hete és 1 napja

Mondjuk nálunk eddig is hozták a Hulu tartalmakat, de remélhetőleg most már szinkronosak is lesznek!

válasz erre

Fikarc

1 hónapja, 1 hete és 1 napja

Számunkra sok változás nem lesz.

válasz erre

Kisfaludy82

1 hónapja, 1 hete és 2 napja

Nah, legalább jönnek a Hulus cuccok, remélem szinkronosan végre.

válasz erre