Tavasszal érkezik a Kodak okostelefonja

2015. február 16.
5391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
A cég március vagy április folyamán dobja piacra első megoldását, mégpedig elsőként Európában.

Azt eddig is tudtuk, hogy az első körben Európában bukkanna fel az okostelefon, ezt követné az amerikai megjelenés, így hihetőnek tűnik a brit Clove forgalmazócég oldalán megjelent információ, miszerint a készülék a szigetországban valamikor március, netán április folyamán válna elérhetővé.

Ezen az oldalon a főbb hardveres és szoftveres részleteket is megtalálhatjuk, eszerint az érdeklődők egy kereken 5 hüvelykes, 720p felbontást támogató kijelzőre számíthatnak, amelyet egy 1,7 GHz-es órajelen futó nyolcmagos MediaTek chip, 1 GB RAM, 8 GB-os belső tároló, egy 13 megapixeles hátoldali és egy 5 megapixeles előlapi kamera, 3G-elérés, WiFi, Bluetooth 4.0, valamint GPS egészít majd ki, két évre szóló garanciával.



A szoftveres oldalon már a megjelenés pillanatában az Android 5.0 Lollipop lenne megtalálható, ezzel kapcsolatban azonban korábban elhangzott, hogy egyéni kezelőfelületet is kínálnak majd, amelyet természetesen a képalkotással kapcsolatos funkciókra, azok leegyszerűsítésére hegyeznek ki. A nyitólapon az oldalra simítás helyett 12 alapértelmezett ikon helyezkedik el, amelyek a legfontosabb alkalmazások gyors indítását teszik lehetővé, kissé a Windows Phone kinézetére emlékeztető módon. A Google Play elérhető lesz, de nem tiltják le az alapértelmezett androidos felületet sem, amennyiben erre lenne igényünk.

Az árral kapcsolatban korábban annyi látott napvilágot, hogy az USA-ban ez 249 dollár lenne, ám a Clove oldalán már az ottani, 190 fontos ár szerepel, amelyben a forgalmi adó is benne van.
nincs még hozzászólás