Tarolt a mozikban a Godzilla x Kong: Az Új Birodalom

2024. március 31.
8.9541
csirkee profilja, adatai
csirkee
A héten debütált a mozikban a MonsterVerse legújabb része, a Godzilla x Kong: Az Új Birodalom, mely a jelek szerint tarolt a nemzetközi piacon, ugyanis a legfrissebb bevételi adatok szerint elérte a 175 millió dolláros bevételt, ami elsősorban annak köszönhető, hogy éppen húsvét hétvégéjén jelent meg.

A Godzilla franchise legújabb része, mely közvetlen folytatása a 2021-es Godzilla vs. Kong című alkotásnak, immáron az ötödik mozifilm a MonsterVersen belül, melyet ismét Adam Wingard rendezett. A filmben Godzillának és Kongnak ismét össze kell fognia, egy nagyobb ellenség érdekében, ugyanis egy sokkal rosszabb szörny ébredt fel a Föld mélyén.

Az elmúlt időszakban több Godzillás alkotás is megjelent, kezdve az AppleTV+-on debütáló Monarch: A szörnyek hagyatéka sorozattal, valamint a 2023-ban megjelent Godzilla Minus One filmmel, melyet Takashi Yamazaki rendezett. A jövőben valószínűleg tovább fog bővülni a franchise, ugyanis mindegyik alkotás nagyon sikeres, a Godzilla x Kong: Az Új Birodalom az első hétvégéjén elég szép bevételt fog összehozni, ha pedig kíváncsiak vagytok a kritikára, akkor olvassátok el a Game Channel hasábjain.
5 hozzászólás

Porthos

1 hete és 4 napja


válasz erre

CharlieFirpo

1 hete és 4 napja

Hát az kemény! röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

1 hete és 4 napja

Neeeee! meglepett smiley Hogy volt erre képes? meglepett smiley

válasz erre

Kisfaludy82

1 hete és 4 napja

A sok ízlésficamos. röhögő smiley

válasz erre

muki

1 hete és 5 napja

Pedig milyen ****! röhögő smiley

válasz erre