Támadják ismét a Blue Origin munkakultúráját és a New Shepard biztonságát

2021. október 04.
70.8411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Mivel a Blue Origin második legénységi repülőútja kevesebb, mint két hét múlva esedékes, a társaság szembeötlő állításokkal szembesül kultúrájával és a New Shepard szuborbitális indítórendszer biztonságával kapcsolatban.

A Szövetségi Légiközlekedési Hivatal (FAA) most a járműbiztonsággal kapcsolatos aggályokat fontolgat, amelyeket a Lioness csütörtökön (szeptember 30.) közzétett részletes esszéjében vetettek fel. Az esszében 21 korábbi és jelenlegi Blue Origin alkalmazott, akik közül egy kivételével névtelen maradt, számos aggodalmat vet fel a vállalat kultúrájával kapcsolatban, beleértve a szexizmussal, az ellenvélemények vállalati elfojtásával, a fenntarthatóság megvetésével és a biztonsággal szembeni ütemtervek előtérbe helyezésével kapcsolatos vádakat.

A cég a közleményében elutasította a Lioness által megírtvádakat, mondván hogy a Blue Origin nem tolerálja a megkülönböztetést vagy bármilyen zaklatást. Számos utat biztosítanak elviekben az alkalmazottaknak, köztük egy éjjel-nappal nyitva tartó, névtelen forródrótot, és haladéktalanul kivizsgálják a szabálytalansággal kapcsolatos új állításokat. Tartják magukat a biztonsági rekordjukhoz, és úgy gondolják, hogy a New Shepard a valaha tervezett és gyártott legbiztonságosabb űrjármű.
3 hozzászólás

Levi87

2 éve, 9 hónapja és 3 napja

Valaki(k)nek nagyon böki a csőrét...

válasz erre

Porthos

2 éve, 9 hónapja és 3 napja

Mégis ott dolgoznak sokan... röhögő smiley

válasz erre

techiii

2 éve, 9 hónapja és 3 napja

Hihetetlen mennyit savazást kapnak.

válasz erre